Şehit Mehmet Kızılca Ortaokulu

WEB https://guneyyurtortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜNEYYURT BELDESİ CAMİ MAH. AKÇAPA CAD. NO 1 ERMENEK / KARAMAN
VİZYON : Terk edilen değil, tercih edilen bir kurum.
MİSYON : Öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı zamanın önemini bilen geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlara yürümeyi hedef edinen emeğin değerini bilip hoşgörülü toplumu geliştirmek için fedakarlıktan kaçınmayan bireyler olarak yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Servis : Taşımalı öğrencilerimiz vardır.
Ulaşım : İlçe merkezine dolmuşlar her yarım saatte bir kalkmaktadır. Ayrıca taksiler ile de ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Güneyyurt Kasabası yaklaşık olarak 6000 nüfusu ile belediyesi olan bir beldedir. Ermenek ilçesinin en büyük beldesi olan Güneyyurt, 6 mahallesi ile bir çok ilçeden büyük bir yerleşime sahiptir. Beldemizde kaloriferli dairelerimiz, günlük yemek çıkaran lokantalarımız ve fast food lokantalarımız bulunmaktadır. Bölgedeki tek ortaokul olan okulumuz Güneyyurt beldesinin en merkezi yerinde bulunmakta ve bir çok yere yürüyerek ulaşım sağlanabilmektedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 130 . İlçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :